Huisstijl

Puntzakken met een eigen ontwerp vanaf 75 stuks

Voor professionals en particulieren. 

Frietzak met eigen bedrukking

Naast de vele standaard prints bieden wij ook de mogelijkheid om te kiezen voor een geheel eigen bedrukking. Bijvoorbeeld een frietzak in de huisstijl van jouw restaurant of frietzaak. Maar ook voor eenmalige gelegenheden als productpromoties, verjaardagsfeestjes, trouwerijen of andere feestelijke activiteiten maken wij speciaal bedrukte frietzakjes. 

Leg ons uw wensen voor en binnen 5 werkdagen na goedkeuring van de drukproef heb je je eigen bedrukte puntzakjes al in huis.

Een eigen bedrukking is al mogelijk vanaf 75 stuks.

Ons frietzakpapier

Al onze frietzakken worden standaard gemaakt van extra dik 90 grams FCS gecertificeerd vetvrij papier. Hierdoor heeft u geen problemen met doordrukkende vetvlekken brandt u uw handen niet en blijft de bedrukking altijd mooi. 

Hulp nodig bij het ontwerpen?

Geen probleem, onze designers helpen je graag bij het realiseren van jouw droom frietzak. Je kunt er daarbij zeker van zijn dat jouw wensen ook écht worden vertaald naar jouw frietzakje. Ook kunnen wij je, indien gewenst, helpen met een drukproef of een handmodel om het eindresultaat te visualiseren. Dit alles zonder extra kosten.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Of vraag direct geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bruiloft, jubileum, beurs, productpromotie?

Full-color bedrukte puntzakjes vanaf 75 stuks

Van teksten tot foto's, alles is mogelijk