Bedrukte puntzakken vanaf 75 stuks

Voor speciale gelegenheden

Maak jouw feestje, productintroductie, bruiloft etc. helemaal af met bedrukte frietzakjes. Een eigen bedrukking is al mogelijk vanaf 75 stuks en de personalisatie mogelijkheden zijn eindeloos. Een simpel logo, volledige foto, of 'call to action' actie met bijbehorende QR code, alles kan op het zakje gedrukt worden.

We snappen heel goed dat je nogal wat vragen kunt hebben over het bedrukken van je eigen patatzakje. Dus wanneer je een vraag hebt over de bedrukking of frietzakmaat aarzel dan zeker niet om ons direct te bellen of te appen. We staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Hulp nodig bij het ontwerpen? Geen probleem, onze designers helpen je graag bij het realiseren van jouw droom frietzak. Je kunt er daarbij zeker van zijn dat jouw wensen ook écht worden vertaald naar jouw frietzakje. Ook kunnen wij je, indien gewenst, helpen met een drukproef of een handmodel van de bedrukte frietzak zodat je het eindresultaat kunt visualiseren. Dit alles zonder extra kosten.

Full Color

De gehele buitenzijde van het zakje kan full color bedrukt worden. De druk kent dus geen beperkingen, een simpel logo in 2 kleuren is mogelijk maar ook een foto van bijvoorbeeld een bruidspaar is een optie.

Formaat van zakje

De maat van het zakje wordt bepaald door het meten van de openzijde in cm's. We maken zakjes van PZ 10(XXXS) t/m PZ 26 (XXL). De populairste maten zijn PZ 17 (S) en PZ 19 (M). Kijk voor meer informatie over de maten op onze 'Welke maat?' pagina.

5-10 werkdagen

De levertijd bedraagt doorgaan 5-10 werkdagen. Mocht je een spoedje hebben en 5-10 werkdagen niet snel genoeg zijn aarzel dan niet om ons even te contacten. We kijken graag of we een extra 'sprintje' voor je kunnen trekken.

We zijn er voor je!

Een frietzakje bestellen is niet iets dat je dagelijks doet (vermoeden wij 😉). Dus mocht je er niet helemaal uitkomen aarzel dan zeer zeker niet om ons even te bellen, te appen of te mailen. Tijdens kantooruren is bellen vrijwel altijd het snelst.

Voor restaurants en frietzaken

Ook voor grotere oplages bedrukte frietzakken voor jouw restaurant of frietzaak ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je er wel eens over nagedacht hoe groot de toegevoegde waarde kan zijn van een papieren puntzak in jouw huisstijl? Naast dat het een positieve uitstraling heeft op je zaak is het ook de ideale manier om je naamsbekendheid te vergroten of je boodschap nog een extra onder de aandacht te brengen van jouw klanten. 

We helpen je graag bij het creëren van jouw gedroomde ontwerp. Het ontwerp moet namelijk wel perfect zijn, je bestelt de zakjes tenslotte voor een langere tijd. Mocht je twijfelen over de maat of wil je weten hoe het zakje er in het echt zal komen uit te zien? Dan sturen we graag geheel vrijblijvend monsters naar je op.

Offerte aanvragen bedrukte frietzakjes

Vul snel en eenvoudig onderstaand aanvraagformulier in. Binnen 24 uur ontvang je van ons een geheel vrijblijvende offerte.