De verzendkosten zijn afhankelijk van de door jou bestelde producten, zie tabel met verzendkosten hieronder. Vanaf €50,- is de verzending gratis. 

Bestelde ProductenVerzendkosten
1-3 pakjes vorkjes€2,95
Pakje frietzakjes + pakje vorkjes€3,95
Grotere bestelling€4,95 (Gratis verzending vanaf €50,00)

Wij streven er naar om jouw bestelling altijd binnen twee werkdagen * na ontvangst van de betaling naar je te versturen. Mocht dit onverhoopt niet lukken dan brengen wij u hiervan op de hoogte.

Wens je een snellere levering? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Meestal is een levering binnen 24 uur mogelijk.

Al onze bestellingen worden verzonden met UPS met uitzondering van bestellingen die bestaan uit alleen zakjes en vorkjes deze worden als brievenbuspakket verzonden met PostNL

*  PostNL bezorgt niet op zondag & maandag en UPS niet op zaterdag en zondag.

UPS afhaalpunt

Het is niet mogelijk om te kiezen voor levering op een UPS afhaalpunt. Wanneer je niet thuis bent als het pakket door UPS geleverd wordt dan ontvangt u hiervan bericht van UPS. Je bestelling kan dan opgehaald worden op het dichtstbijzijnde UPS afhaalpunt. 

Bankoverschrijving

Houdt er rekening mee dat er een langere verwerkingstijd en dus levertijd geldt voor bestellingen die zijn gedaan door middel van een bankoverschrijving.

Buitenland

Verzending naar het buitenland is ook mogelijk. Binnen de EU zijn de verzendkosten gelijk aan die in Nederland. Buiten de EU bedragen de verzendkosten €10,00, bij bestellingen boven de €125,00 is de verzending gratis.